Requipment

IT as-a-service

Naast onze digi-services bieden wij ook de apparatuur aan zodat je gebruik kan maken van deze services. De refurbished computer (laptop of desktop) zit verpakt in een servicepakket met reparatie of vervanging bij problemen en levering + installatie.

 

Zorgeloos op je computer werken

We zorgen voor een refurbished computer van uitstekende kwaliteit die volledig in orde gezet is door ons hardware-team. Mocht er zich toch een probleem voor doen, streven we ernaar om binnen de 5 werkdagen een oplossing te voorzien. We proberen het apparaat eerst te repareren, maar indien reparatie niet mogelijk is wordt er een vervangtoestel voorzien.

Levering en installatie

We brengen de computer bij de cliënt thuis en zetten hem volledig gebruiksklaar. We geven ook de nodige uitleg indien dit gewenst is en overlopen natuurlijk ook nog even het servicepakket zodat er geen onduidelijkheden zijn.

Combinatie met digihulp

Is de digitale wereld allemaal wat nieuw? Geen zorgen, er kunnen perfect een aantal digihulp aan huis-consults in het servicepakket gestoken worden zodat je ten allen tijde bij Requipment terecht kan met je vragen.

Wil je IT as-a-service aanbieden?

Wij helpen jouw organisatie en jullie cliënteel met plezier verder.

Wat kan Requipment voor jou als particulier doen?

Ben je geen lid bij één onze partnerorganisaties, maar ben je toch op zoek naar digitale ondersteuning? Dan kan Requipment  jou ook helpen!

Digitale ondersteuning aan huis?

Contacteer Requipment met jouw vragen en we zien of één van onze medewerkers bij jou thuis kan langskomen!

Smartphone – of computerles volgen?

Bekijk hieronder onze lijst met aankomende lessen georganiseerd door Requipment!