Requipment

Digilessen

Requipment biedt korte lessen aan van één tot twee uur waarin we basisvaardigheden over de computer, smartphone en tablet op een laagdrempelige manier aanleren. Veilig surfen op het internet, wachtwoordbeheer, opschonen van de verkenner, de basisfuncties van je smartphone en nog veel meer!

Basisvaardigheden

In de onderwerpenlijst zal je geen expert-cursus Photoshop vinden. We willen echt starten bij de basis zodat iedereen de belangrijkste functies en knowhow van zijn of haar apparaat onder de knie krijgt.

Enkele voorbeelden van onderwerpen:

  • Betalen met je smartphone
  • Veilig surfen en het basisgebruik van een browser
  • Het organiseren van je Windows verkenner

Laagdrempelig

Het is niet de bedoeling om een lessenreeks van 10 lessen per onderwerp aan te bieden. De lessen staan los van elkaar en behandelen elk een ander onderwerp. Op deze manier maken we de commitment voor de cliënt zo klein mogelijk.

Meer op zoek naar één op één ondersteuning? Bekijk onze digihulp op een centrale plaats of aan huis!

Kort en krachtig

Een les duurt tussen 1 à 2 uur waarin we op een duidelijke en simpele manier het onderwerp aankaarten. Na de uitleg is er altijd een moment voorzien voor vragen en feedback. Zijn er daarna nog specifieke vragen of problemen, dan kan de cliënt altijd beroep doen op een digihulp sessie.

Wil je een digiles organiseren?

Wij helpen jouw organisatie en jullie cliënteel met plezier verder.