Requipment

Digihulp op een centrale plaats

Mensen komen op een afgesproken tijdstip naar een toegankelijke plaats bij hen in de buurt. Hier kunnen ze terecht met al hun vragen over hun smartphone, tablet en computer. Requipment zorgt voor een laagdrempelige uitleg op de vraag. Ons doel is om de mensen bij te leren en digitaal zelfvertrouwen te geven.

Informeren, bijleren en motiveren

Het is niet enkel de bedoeling dat wij het probleem gaan oplossen, we zorgen ervoor dat de cliënt bijleert over het probleem. De volgende keer durft de cliënt zelf te zoeken naar een oplossing. Door deze werkwijze te hanteren bouwen we aan hun digitaal zelfvertrouwen in een veilige omgeving voor de cliënt. 

Een grotere groep mensen bijleren en digitaal zelfvertrouwen geven? Bekijk dan onze Digilessen!

Centraal en goed bereikbaar

We kijken samen met jouw organisatie waar we op een centrale plaats beschikbaar kunnen zijn. Zoals, de bib, het lokaal diensten centrum, cultureel centrum, … Een herkenbare en makkelijk bereikbare plaats voor iedereen uit de streek. 

Is het niet mogelijk om op een centrale plaats af te spreken? Bekijk onze Digihulp aan huis!

Ruime tijdslots

We voorzien gemiddeld tussen 30 en 45 minuten per persoon. Op deze manier kunnen we verzekeren dat we het probleem zo goed mogelijk kunnen oplossen én er is dan vaak tijd om meerdere vragen te beantwoorden.

Wil je digihulp op een centrale plaats organiseren?

Wij helpen jouw organisatie en jullie cliënteel met plezier verder.